Laman Web Rasmi
Kementerian Sumber Manusia

Nota Amalan Bil. 1 Tahun 2020 berkaitan e-Sebutan telah dimuatnaik dan boleh dicapai di menu Bil. 1 / 2020 ( e-Sebutan )

Bermula dari 1 Januari 2019, perkhidmatan ePemfailan dan ePenyerahan  wajib digunakan di Mahkamah Perusahaan Malaysia

Bermula 29 Jun 2020, semua perbicaraan kes di Mahkamah Perusahaan Malaysia (MPM) akan berjalan seperti yang ditetapkan. Semua pihak diminta untuk mematuhi Garis Panduan Berurusan di Mahkamah Perusahaan Malaysia yang dikeluarkan sebagai langkah untuk mencegah penularan wabak Covid-19 klik DI SINI. Untuk sebarang pertanyaan, dipohon pihak tuan/puan menghubungi wakil mahkamah masing-masing.

Nota Amalan Bil 1 Tahun 2019 berhubung Sistem e-Pemfailan dan e-Penyerahan telah dimuatnaik dan boleh dicapai di menu "Penerbitan"

Pengguna IE 6 / 7 / 8 : Untuk melihat laman web, sila gunakan Internet Explorer 9 atau versi terkini. Pautan untuk muat turun Internet Explorer 9 ada di bahagian bawah laman web ini.

Kaunter Pengunjung

Hari Ini 476
Semalam 884
Minggu Ini 2335
Bulan Ini 11023
Keseluruhan 976536

Kami mempunyai 25 tetamu dan tiada ahli di atas talian

Multimedia

Kementerian Sumber Manusia JobsMalaysia Multimedia Super Corridor Multimedia Development Corporation Portal Rasmi Kerajaan Malaysia Portal Rasmi HRMIS - Sistem Maklumat Pengurusan Sumber Manusia Portal Rasmi MAMPU - Unit Permodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia Portal Rasmi Mahkamah Persekutuan Malaysia Portal Rasmi Jabatan Peguam Negara